Leuk in de omgeving


De accommodatie biedt uitzicht op het Sneekermeer, de boten en het prachtige natuurschoon zoals zonsopgang, zonsondergang en watervogels.

Het Sneekermeer is the place to be als je houdt van het water en alles wat het te bieden heeft. 

U kunt bijna alles wat met watersport te maken heeft in de omgeving huren en beleven. 

Lunchen, borrelen of dineren kan ook in de haven bij restaurant De Beachclub, zomer en winter geopend. 

Ook de pont naar Starteiland, een begrip in Friesland, vertrekt vanaf hier. 

Als u van waterskiën houdt of iets nieuws wilt proberen, probeer dan het waterskikabelpark op loopafstand van de accommodatie. 

Op ongeveer 7 km afstand ligt Sneek, een levendig stadje met leuke restaurantjes en diverse interessante winkels.  Sneek is één van de Friese Elfsteden en het centrum bruist! Met name in de zomermaanden is hier altijd wel iets te doen. Sneek ligt in een waterrijke omgeving, midden tussen de Friese Meren en wordt daarom ook wel dé watersportstad van Nederland genoemd. Bovendien zijn er leuke omliggende steden en dorpen waar van alles te zien en te beleven is.

De stad Leeuwarden ligt op dertig minuten rijden met de auto; het is een bruisende winkelstad met veel terrasjes langs de grachten. Binnenstad van Leeuwarden biedt leuke modewinkels, hippe pop-up stores, leuke boetiekjes, leuke winkelstraatjes en verborgen juweeltjes. Leeuwarden leent zich uitstekend voor een gezellig middagje winkelen.