DE HUISBOOT

Onze nieuw luxe ruim ingerichte huisboot ligt sinds mei 2023  in de kleine knusse jachthaven  Waterrijck met mooi wijds uitzicht over het Sneekermeer. Iedere dag een waar schouwspel van boten, watersporters en zon op en ondergang. De jachthaven is gelegen nabij dorp Offingawier en in 10 minuten bent u in het centrum van het gezellige Sneek .

Het Sneekermeer is een populair watersportgebied. Op en om het meer zijn watersportfaciliteiten aanwezig, zoals een speedbootbaan, en waterskibaan. Bij Sail-a-way.nl kunt u zelf een bootje huren. ( zeilboot, sloep, sub) Zij zitten in dezelfde jachthaven. Hiermee kunt u zelf de Friese meren verkennen.

Op loopafstand bereikt u het pont naar het Starteiland, daar moet je een keer zijn geweest,  vooral bekend vanwege de zeilwedstrijden tijdens de sneekweek en het skûtsjesilen .

 

Onze ruime  (80m2) huisboot is een compleet drijvend vakantiehuisje op het water, Aan de voorzijde treft u een grote raampartij met een schuifpui waar u rondom kunt genieten van het prachtige uitzicht . Open de schuifdeur om toegang te krijgen tot het ruime voorterras voorzien van een zitje.  Daarnaast beschikt u over een eigen groenstrook/ tuin aan het water met picknicktafel en een zwemtrap. Aan boord is het gezellig ingericht met een woongedeelte met zitbank en eettafel,  met diverse voorzieningen als badkamer met inloopdouche , separaat een toilet, airco/ verwarming , insectenhorren, keuken met alle luxe voorzieningen, Geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers (2x met 2 persoonsbedden). Het linnengoed kunt u thuis laten, bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar.

 

Als u geen zin of tijd heeft om te koken is de Beachclub Sneek met heerlijk eten gelegen in de jachthaven.